Admin Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Şehir : İstanbul Hobiler : Tomb Raider Oynamak ,Tomb Raider Hakkında bilgi edinip Paylaşmak Kayıt tarihi : 12/08/07
| Konu: Tomb Raider Underworld - Save dosyası Salı Ocak 27, 2009 1:46 pm | |
|
En son Admin tarafından Cuma Ara. 03, 2010 6:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Eda Yeni Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 32 Şehir : Sinop Hobiler : Müzik dinlemek Kayıt tarihi : 16/10/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Save dosyası Salı Ocak 27, 2009 4:53 pm | |
| Paylaşımın için tşkkürler ama bence kendi emeğimizle oyunu bitirmek daha zevkli | |
|
by_underworld Maceracı Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 34 Hobiler : Lara Croft'un çizimlerini yapmak Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Save dosyası Çarş. Ocak 28, 2009 3:38 pm | |
| Bencede sana katılıyotum ama yinede paylaşım için teşekkürler | |
|
denge Yeni Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 32 Şehir : istanbul Hobiler : cimnastik Kayıt tarihi : 02/12/10
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Save dosyası Perş. Ara. 02, 2010 6:56 pm | |
| linkte hata varmıdır acaba yada pasifleşmişmi? kendi emeğimle geçmek evet en dorusu ama oyunda hata var motorla karşıya geçemiyorum o yüzden bu dosyalara ihtiyacım var yada sadece o kısmına:( | |
|
emircan Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 26 Şehir : karabük Hobiler : Bilgisayar oynamak,resim yapmak,Lara CROFT taklidi yapmak. Kayıt tarihi : 29/09/10
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Save dosyası Perş. Ara. 02, 2010 8:51 pm | |
| Evet kendi emeklerin daha iyi fakat denge arkadaşımızın ki gibi durumlarda bunlara ihtiyaç vardır ben böyle çok gördüm bölüm bitmiyor, zıplamıyor.atlamıyor ... | |
|
denge Yeni Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 32 Şehir : istanbul Hobiler : cimnastik Kayıt tarihi : 02/12/10
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Save dosyası Cuma Ara. 03, 2010 4:24 am | |
| MAleseff CD problemli artık milyonlarca kez deneyipte tüm Tomb raider'ları bitirmiş biri olarak pes etmiştim ve yaklaşık 2 yıl sonra bugünlerde tekrar sıfırdan başladım bir umutla ve yine aynı yerde takıldım:/ yanlış yaptığım bişilermi var diye netten araştırmaya başladım ama sorun bende değilmiş Xibalba'da motorla atlamam gereken rampalarda normalde tahta kasisler varmış ve bazı cd'ler hatalı olduu için onlar gözükmüyormuş ve malesef ben o hatalı CD'lerden birine sahibim:( save dosyası olmadan ancak yeni CD ile geçilebilir yani şuanda save dosyalarını yabancı bir siteden edindim ama şimdide oyunda o dosyalara erişemiyorum sanırım bu oyunu oynamamam için bi işaret ama kararlıyım:) | |
|
Admin Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Şehir : İstanbul Hobiler : Tomb Raider Oynamak ,Tomb Raider Hakkında bilgi edinip Paylaşmak Kayıt tarihi : 12/08/07
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Save dosyası Cuma Ara. 03, 2010 6:39 pm | |
| | |
|