| Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes | |
|
+4Laracroft12 Laravril Hey!Now! Admin 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Şehir : İstanbul Hobiler : Tomb Raider Oynamak ,Tomb Raider Hakkında bilgi edinip Paylaşmak Kayıt tarihi : 12/08/07
| Konu: Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes C.tesi Mart 07, 2009 10:30 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Tomb Raider:Underworld - Beneath The Ashes
Eidos'un Underworld'ün devamı olarak ilk çıkarttığı ekbölüm olan Beneath The Ashes Tomb Raider Underworld'ün henüz bitmediğini gösteriyor.Oyunda Croft Manor'un altında bulunan gizli yerlerde meceraya başlıyoruz. Eidos Tomb Raider:Underworld efsanesinin henüz bitmediğini bu oyunla kanıtladı.
Ekran Görüntüleri:
| |
|
| |
Hey!Now! Yeni Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 37 Şehir : Eskişehir Hobiler : Tr Classmania Pc game Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes Paz Mart 08, 2009 7:13 pm | |
| Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes Benim Tarafımdan ilk kez PC'de
Link : Yükleniyor.............
PASS:YOK
En son Hey!Now! tarafından Paz Mart 08, 2009 7:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 37 Şehir : Eskişehir Hobiler : Tr Classmania Pc game Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes Paz Mart 08, 2009 7:13 pm | |
| Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes Benim Tarafımdan ilk kez PC'de
Link : Yayınlanması yasak olması nedeniyle linkler Admin tarafından engellenmiştir. Yayınlanması yasak olması nedeniyle linkler Admin tarafından engellenmiştir. Yayınlanması yasak olması nedeniyle linkler Admin tarafından engellenmiştir. Yayınlanması yasak olması nedeniyle linkler Admin tarafından engellenmiştir. Yayınlanması yasak olması nedeniyle linkler Admin tarafından engellenmiştir. Yayınlanması yasak olması nedeniyle linkler Admin tarafından engellenmiştir. Yayınlanması yasak olması nedeniyle linkler Admin tarafından engellenmiştir. Yayınlanması yasak olması nedeniyle linkler Admin tarafından engellenmiştir. Yayınlanması yasak olması nedeniyle linkler Admin tarafından engellenmiştir.
PASS: heynow19081168513 | |
|
| |
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes Çarş. Mart 11, 2009 10:36 pm | |
| Linklerimi yasaklamanız çok kötü oldu birdaha asla paylaşmam., Ben size süper bir paylaşım sundum ama geri çevirdiniz. Bulun şimdi de oynayın
I LOVE RAPIDSHARE !!!
| |
|
| |
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes Çarş. Mart 11, 2009 10:39 pm | |
| Admin Benle hiçbir şekilde bağlantıya geçmeye çalışma !!!!!
| |
|
| |
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes Çarş. Mart 11, 2009 10:39 pm | |
| YAKINDA BEN Bİ SİTE AÇICAM ORASI DAHA GÜZEL OLACAK BÖYLE YERLERDE PAYLAŞIM YAPILMIYOR....
| |
|
| |
Laravril Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 222 Yaş : 30 Şehir : Croft Manor Hobiler : Tomb Raider Kayıt tarihi : 21/04/09
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes Salı Nis. 21, 2009 2:33 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tomb Raider Underworld oyunun dlc çalışması olan extra leveller Bu leveller- Beneath The Ashes , -Lara's Shadow
oyunun çıkış tarihleri;
Beneath The Ashes 24 şubat tarihi itibariyle indirilmeye müsait. indirme linki; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
boyut: 976 mb
BTA'yı xbox 360 live den indirmek için 800 puan gerekmektedir
DLC için orjinal tru oyun diski gerekmektedir.
-Beneath The Ashes- kapak resmi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]xbox 360 için tema; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]artwork; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]oyunla ilgili bilgiler; Xbox Websitesinde BTA bilgisi; Laranın maceraları devam ediyor… Tomb Raider Underworldde birçok gizemi çözdükten sonra, BTA( küllerin altında) yeni bir bölüm niteliğindedir. Croft manor ve babasının gizli çalışmalarıyla birlikte yanan manorun yıkıntılarına rağmen tekrar buradasınız. BTA, laranın malikanesinin altında bulunan eski bir mezarı dolaşmayla birlikte başlayacaktır. Şaşırtıcı yapısıyla birlikte 10 yıl evvel Richard croft tarafından yapılmış olan ve gizli bir yer burası. Lara bu karanlık ve suyla dolu olan yerde kötü bir gücü araştırmak için bulunmaktadır. Aniden burayı sel basar, ama larayı rahatsız etmek için yeterli değildir. Bta'da yeni bir düşman karşımıza çıkacağı söyleniyor. Mezarın derinliklerinde bulunan lara bol tuzak ve köleler(zombi) tarafından karşılanacak. Tru da bu köleleri görmüştük ancak BTA deki zombiler yeni tasarlandı ve daha korkutucu. Burası daha çok 17. yy İngiliz zindanlarını anımsatmaktadır. Lara hayatta kalmak için şansını zorlayacaktır. Tehlikenin içerisinde oyuncuların larayı yönetmesi için büyük bir beceri gerektirecek ve yol boyunca bulmacaları çözeceksiniz. Lara BTA( küllerin altında) den sonra Lara Shadow’s (laranın gölgesi) için yola koyulacaktır. Laranın yeni oynanabilir karakteri olan Doppelganger den intikam almaya yönelik bir level olacaktır. Doppel insan üstü bir hız ve çevikliğe sahip ve kuvvetlidir, aynı zamanda bakar, düşünür ve yapar......... oyundaki outfitler; klasik; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sualtı; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]oyunda hazır halde bulunan outfitler; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]screenler; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beneath The ashes Gameplay günlüğü; Bunlar konuşuyor ama ne diyor? acaba ne anlatıyorlar? ben Beneath The Ashes günlüğünü çevirdim bakalım ne demek istemişler; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dan Neuburger( yaratıcı yönetici-sanat): Bizim Bta çalışmalarımız devam ederken yeni bir gameplay ile bu paketin açılımını yapmak ve de üzerinde durduğumuz hikayeyi ve yeni bir macerayı sizlere tanıtmak istedik. BTA 'in hikayesi; lara babası tarafından yazılmış olan bir notu bulduğunda çok önceden yapılmış ve gizlenmiş olan bir yapıdan bahsettiğini anlar. bu yapı manorun kalıntılarının altında bulunmaktadır. babasının geçmişine ait izler bulması için manorun derinliklerine doğru yolculuğa çıkar. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Caleb Strauss(çevre sanatçısı): BTA de bizim amacımız lara için yeni bir macera yaratmaktı. bu macera'da onun keşfetmesi için Ortaçağa özgü bir zindan yarattık. her alanda eşi ve benzeri olmayan hissini vermesini istedik. Dan: O gerçekten ortaçağa özgü bir tür olan korkunç görünümlü bir hortlak tasarladı. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ray Yeomans( bölüm dizayneri): biz işkence aletleri(tuzaklar) hakkında birçok referans araştırması yaptık. beni evin altında labirent oluğu düşüncesi rahatsız eder. eğer, bu labirent benim evimin altında olsaydı diye düşünerek hareket ettim ve o şekilde yaptım. Dan: Ben insanların BTA da neyi beğeneceğini düşünüyorum. bundan dolayı daha çok düşünüp ve yeni bulmacalar ekledim. bu yeni bulmacalar şuana kadar düşünülen en karışık bulmacalardan biridir. Biz Tomb Raider Underworld sistemininin birçoğunu uğraşıp genişlettik, bununla size neler verebiliriz diye düşündük. bu projedeki ayrıntılara, estetiğe, çevreyle etkileşime odaklandık. Ray: Zindan benim favori alanım. içerisinde güneş ışığının yansımaları ile köşelerdeki karanlıkla keskin bir mukayesesini göreceksiniz. her yerde örümcek ağları vardır. tüyler ürperten görüntüsüyle birlikte daha önce hiç kimsenin buraya gelmediği hissini yaşayacak ve bir o kadarda esrarengiz olduğu duygusuna kapılacaksınız. | |
|
| |
Laracroft12 Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 37 Şehir : UNKNOWN Hobiler : UNKNOWN Kayıt tarihi : 10/01/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes Salı Nis. 21, 2009 8:37 pm | |
| | |
|
| |
TR_Legend Moderatör
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 32 Şehir : İstanbul Hobiler : TR Hakkında bilgi toplamak Kayıt tarihi : 24/04/08
| |
| |
Laracroft12 Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 37 Şehir : UNKNOWN Hobiler : UNKNOWN Kayıt tarihi : 10/01/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes Cuma Mayıs 01, 2009 3:53 pm | |
| | |
|
| |
Laravril Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 222 Yaş : 30 Şehir : Croft Manor Hobiler : Tomb Raider Kayıt tarihi : 21/04/09
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes C.tesi Mayıs 09, 2009 5:46 pm | |
| - Laracroft12 demiş ki:
- tşk tekrar
Önemli değl:D | |
|
| |
by_underworld Maceracı Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 34 Hobiler : Lara Croft'un çizimlerini yapmak Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes Paz Mayıs 17, 2009 5:10 pm | |
| Paylaşımın için saol eline sağlık. | |
|
| |
ice man Yeni Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 30 Şehir : İstanbul Hobiler : Oyun oynamak Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes Ptsi Mayıs 18, 2009 3:09 pm | |
| Teşekkürler | |
|
| |
angelof_lara Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 26 Şehir : İstanbul Hobiler : TR oynamak-MERLİN izlemek Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes C.tesi Haz. 26, 2010 11:11 am | |
| paylasım için saol | |
|
| |
angelof_lara Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 26 Şehir : İstanbul Hobiler : TR oynamak-MERLİN izlemek Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes C.tesi Haz. 26, 2010 11:12 am | |
| oyunun konusunu beğendim | |
|
| |
| Tomb Raider Underworld - Beneath The Ashes | |
|