| Tomb Raider Underworld - Lara's Shadow | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Şehir : İstanbul Hobiler : Tomb Raider Oynamak ,Tomb Raider Hakkında bilgi edinip Paylaşmak Kayıt tarihi : 12/08/07
| Konu: Tomb Raider Underworld - Lara's Shadow C.tesi Mart 07, 2009 10:31 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tomb Raider:Underworld - Lara's Shadow
Eidos'un Underworld'ün devamı olarak çıkarttığı ekbölüm olan Lara's Shadow Tomb Raider Underworld'ün kısa bitmediğini ortaya çıkartıyor oyunda Lara'nın yansıması olan (Doppelganger)
karakteri canlandırıyoruz.
Ekran Görüntüleri:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Admin tarafından Ptsi Mart 15, 2010 9:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Hey!Now! Yeni Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 37 Şehir : Eskişehir Hobiler : Tr Classmania Pc game Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Lara's Shadow Çarş. Mart 11, 2009 10:41 pm | |
| Tomb Raider:Underworld - Lara's Shadow
PC YAMASI YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR | |
|
| |
Tomb underworld Maceracı Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 29 Şehir : ankara Hobiler : Tomb Raider oynamak Kayıt tarihi : 18/06/09
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Lara's Shadow C.tesi Haz. 20, 2009 9:48 pm | |
| pc yamasi yapilirsa super olur | |
|
| |
troposko Yeni Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 31 Şehir : istanbul Hobiler : pc oyunu oynamak Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Lara's Shadow Çarş. Ağus. 12, 2009 3:40 pm | |
| xbox a yapılıp pc ye yapılmaması haksızlık olur | |
|
| |
Admin Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Şehir : İstanbul Hobiler : Tomb Raider Oynamak ,Tomb Raider Hakkında bilgi edinip Paylaşmak Kayıt tarihi : 12/08/07
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Lara's Shadow Çarş. Ağus. 12, 2009 9:21 pm | |
| eidos öyle yapmış ama bncede büyük haksızlık | |
|
| |
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 29 Şehir : ankara Hobiler : Tomb Raider oynamak Kayıt tarihi : 18/06/09
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Lara's Shadow Perş. Ağus. 13, 2009 10:51 am | |
| bence hic haksizlik digl :S pc oynayicilarin yuzdesine baksaydiniz gorurdunuz yanilmiosam %24 mu ne sadece | |
|
| |
Admin Site Yöneticisi
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Lara's Shadow Perş. Ağus. 13, 2009 8:23 pm | |
| biz sadece pc olsun demiyoruzki bütün platformlarda olması gerekliydi bence | |
|
| |
angelof_lara Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 26 Şehir : İstanbul Hobiler : TR oynamak-MERLİN izlemek Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Lara's Shadow C.tesi Haz. 26, 2010 11:13 am | |
| pc de olsa iyi olurdu | |
|
| |
Admin Site Yöneticisi
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Lara's Shadow C.tesi Haz. 26, 2010 8:36 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Lara's Shadow Paz Haz. 27, 2010 7:32 pm | |
| böyle böyle iflaza doğru gidicekler... bırakın iflaz etsinler başka oyun bulamicamızımı zannediyo bunlar... umarım yeni oyununu beyenirim benim beyenmem demek bütün fanlarının beyenmesi demek çünkü ben 4-5 yaşımdan beri tomb raider oynuyorum ve bütün serilerini oynadım! bulmacaları! tuzakları! karakterleri! senaryoyu! bütün tomb raider fanları ve oyuncularının bunları nasıl seviceğini bilecek kapasitedeyim yani yeni oyununu ben beyenmessem kimse beyenmez, geneldede dikkat ederseniz underworldu çoğunluk sevmedi bende sevmedim iflaz etsede hiç üzülmem... madem bize iyi oyun veremiyolar iflaz etsinler ve bye diye el sallasınlar konu buraya kadar geldi ama gerçek bu arkadaşlar gerçeği göz önünde bulundurarak konuşmak herzaman daha iyidir sırf pc oyniyacıları az diye pc de çıkartmamak ayıptır be iflaz etmeyi hakettiler bunun pc de çıkmaması nedeniyle insanlar artık oyununu almayın internetten bedava yükleyin demeye başladılar ama geneldede öğle yapıyolar zaten ben hep orjinal 100tl lik CD alıyorum ama nedense... | |
|
| |
angelof_lara Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 26 Şehir : İstanbul Hobiler : TR oynamak-MERLİN izlemek Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld - Lara's Shadow Perş. Ağus. 05, 2010 9:44 pm | |
| bizim bu xbox tan çektiğimiz ne ya eskiden pc ile yuvarlanıp gidiyorduk,microsoft parayı zaten şu xbox tan kırıyo | |
|
| |
| Tomb Raider Underworld - Lara's Shadow | |
|