| Tomb Raider Underworld Yardım !!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Laravril Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 222 Yaş : 30 Şehir : Croft Manor Hobiler : Tomb Raider Kayıt tarihi : 21/04/09
| Konu: Tomb Raider Underworld Yardım !!! C.tesi Mayıs 23, 2009 9:58 am | |
| Tomb Raider Underworld ile ilgili her türlü yardım konuları için bu başlığı kullanabilirsiniz... | |
|
| |
angelof_lara Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 26 Şehir : İstanbul Hobiler : TR oynamak-MERLİN izlemek Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld Yardım !!! Cuma Haz. 25, 2010 10:32 pm | |
| tşkkürler ama kendin çözmeye çalışınca daha güzel oluo | |
|
| |
tomb_raider7 Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 28 Şehir : şehr-i hüzün =)) Hobiler : Tomb Raider,Basketbol,Futbol,''maNga''fanlığı :D Kayıt tarihi : 08/09/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld Yardım !!! Salı Haz. 29, 2010 1:58 pm | |
| Ben kendim çözerim ama çooookkk zorlanınca abime yaptırırım zaten onunda arkadaşları tomb raider falan o gibi oyunlarda zorlandıkları zaman abime yaptırıyolarmış abim de oynuyomuş | |
|
| |
Admin Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Şehir : İstanbul Hobiler : Tomb Raider Oynamak ,Tomb Raider Hakkında bilgi edinip Paylaşmak Kayıt tarihi : 12/08/07
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld Yardım !!! Salı Haz. 29, 2010 8:08 pm | |
| Ne güzel | |
|
| |
tomb_raider7 Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 28 Şehir : şehr-i hüzün =)) Hobiler : Tomb Raider,Basketbol,Futbol,''maNga''fanlığı :D Kayıt tarihi : 08/09/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld Yardım !!! Çarş. Haz. 30, 2010 1:27 pm | |
| Valla | |
|
| |
angelof_lara Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 26 Şehir : İstanbul Hobiler : TR oynamak-MERLİN izlemek Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld Yardım !!! Perş. Ağus. 05, 2010 10:02 pm | |
| | |
|
| |
Birant Yeni Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 32 Şehir : izmir Hobiler : asdasd Kayıt tarihi : 04/01/11
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld Yardım !!! Salı Ocak 04, 2011 12:39 pm | |
| Arkadaşlar Lütfen yardım Edin.
Xibalba isimli Bölümdeyim ilk mekanizmayı hallettim. 2. Mekanizmayıda Hallettim Fakat Girişe Yetişemedim. internette bazı okuduğum yerlerde Yetişemeyenler ilk mekanizmaya gitsin Ordaki mekanizmayı tekrar düzeltsin dior fakat bende ilk mekanizmada çalışmıor düzgün bi şekilde durur ve yerinden oynamıor. Ne yapmam gerek ?.
Xibalba dan sonraki bölümün SAve Dosyasını Nerden Bulabilirim ? | |
|
| |
Admin Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Şehir : İstanbul Hobiler : Tomb Raider Oynamak ,Tomb Raider Hakkında bilgi edinip Paylaşmak Kayıt tarihi : 12/08/07
| Konu: Geri: Tomb Raider Underworld Yardım !!! Salı Ocak 04, 2011 5:05 pm | |
| o mekanizmanın olduğu bölüme gitmeden önce solda bir yer var oraya uğrayıp parçayı alman lazım sonra mekanizmaya takıp çevireceksin sonra da hızlı olman lazım kapanıyo hemen Burdan da videoyu izleyip anlayabilirsin: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Tomb Raider Underworld Yardım !!! | |
|