| TR 9 Level One: Lara Begins of Japan Secret Island Download !!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Laracroft12 Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 37 Şehir : UNKNOWN Hobiler : UNKNOWN Kayıt tarihi : 10/01/08
| Konu: TR 9 Level One: Lara Begins of Japan Secret Island Download !!! Çarş. Ocak 20, 2010 5:18 pm | |
| Hey Now Bana Özel Mesaj atmıştın. Hadi burdada paylaşda indirilem hadi ne o millet iki saat sana mail atıp mı alcak linkleri ekle işte
En son Laracroft12 tarafından Çarş. Ocak 20, 2010 5:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Hey!Now! Yeni Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 37 Şehir : Eskişehir Hobiler : Tr Classmania Pc game Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: TR 9 Level One: Lara Begins of Japan Secret Island Download !!! Çarş. Ocak 20, 2010 5:20 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yine benden inanılmaz Paylaşım TR9 Yapım aşamasındaki Level Sizlerle ... Oynamak için şu adımları takip edin !!!! - TRU Yükleyin- Game Changer yükleyin (verdiğim rar içerisinde mevcuttur) - Ox Great Ayarlarını yapın ( Sadece inc ve up load butonlarına basmanız yeterlidir. )- Game Control Author 1.5 (Rar içerisinde mevcuttur.) kurmanız yeterli.- ve işte (rar içerisindeki level tr9 one 1/5 klasörünün içindeki bit022.big - bi74.big ve unklevel.big dosyalarını TRU'nun içine aın c:/progrmfls/eidos/tru/içine at !!! Ve işlem tamam !!!!! İşte Süper TR9 Oynayacaksınız Dikkat: oyuna girdikten sonra çıkmayın tekrar girdiğinizde oynayamazsınız eror verir artık ilk girişte oynayın. bide sadece 29 dk lık bi lvl kısa uzun deil o kadar. Eğlenceler Bu Level Razor1917(Rusyalı olduğu düşünülen bir hacker) tarafından Eidos'dan çalınmıştır. başarılar.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Laravril Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 222 Yaş : 30 Şehir : Croft Manor Hobiler : Tomb Raider Kayıt tarihi : 21/04/09
| Konu: Geri: TR 9 Level One: Lara Begins of Japan Secret Island Download !!! Çarş. Ocak 20, 2010 5:39 pm | |
| bu site nasıl açılcak heynow erişim engellendi yor :'( [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Laracroft12 Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 37 Şehir : UNKNOWN Hobiler : UNKNOWN Kayıt tarihi : 10/01/08
| Konu: Geri: TR 9 Level One: Lara Begins of Japan Secret Island Download !!! Çarş. Ocak 20, 2010 5:43 pm | |
| arkadaşım bu neee rapid yükle malmısın nesin yyaaa saf mala bakya ! | |
|
| |
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 37 Şehir : Eskişehir Hobiler : Tr Classmania Pc game Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: TR 9 Level One: Lara Begins of Japan Secret Island Download !!! Çarş. Ocak 20, 2010 5:57 pm | |
| wallahi güzel kardeşim bende bunu yeni buldun erişim engelini görünce dedim dns değiştir olur dedim olmadı demekki bi xcl ip programı kurcaz rapid nasıl upload edim daha ben indiremedim bu arada mal sensin zaten ben normalde trfan.com da takılıom ama bu sitedekilerde faydalansın dedim ! | |
|
| |
Laravril Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 222 Yaş : 30 Şehir : Croft Manor Hobiler : Tomb Raider Kayıt tarihi : 21/04/09
| |
| |
Laracroft12 Arkeolog
| Konu: Geri: TR 9 Level One: Lara Begins of Japan Secret Island Download !!! Çarş. Ocak 20, 2010 6:00 pm | |
| bu arada tombraiderforums.com da var oraya girin ama yine bu link war yani değişen bişi yok | |
|
| |
| Konu: Geri: TR 9 Level One: Lara Begins of Japan Secret Island Download !!! Çarş. Ocak 20, 2010 6:01 pm | |
| evet war ama silindi çünkü eidos kızdı | |
|
| |
| Konu: Geri: TR 9 Level One: Lara Begins of Japan Secret Island Download !!! Çarş. Ocak 20, 2010 6:02 pm | |
| yapım size göndericem söz tüm trciler selam
Razor'un mailini bilen war mı?
warsa ondan isteriz '''!!! | |
|
| |
| TR 9 Level One: Lara Begins of Japan Secret Island Download !!! | |
|