angelof_lara Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 26 Şehir : İstanbul Hobiler : TR oynamak-MERLİN izlemek Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Lara Croft The Guardian Of Light oyunundan sıkılırmısınız? Cuma Haz. 25, 2010 11:46 pm | |
| Lütfen bu konuyla görüşlerinizi aşaıya yazın Ben şahsen adı tomb raider olan bir oyundan kötü olsa bile sıkılmam | |
|
angelof_lara Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 26 Şehir : İstanbul Hobiler : TR oynamak-MERLİN izlemek Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Lara Croft The Guardian Of Light oyunundan sıkılırmısınız? Cuma Haz. 25, 2010 11:47 pm | |
| ki bana sorar sanız böyle trainerleri olan bir oyun kötü olamaz | |
|
Admin Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Şehir : İstanbul Hobiler : Tomb Raider Oynamak ,Tomb Raider Hakkında bilgi edinip Paylaşmak Kayıt tarihi : 12/08/07
| Konu: Geri: Lara Croft The Guardian Of Light oyunundan sıkılırmısınız? C.tesi Haz. 26, 2010 8:35 pm | |
| Bencede ama herkesin görüşü daha çok oyun çıktıktan sonra belli olur ama Tomb Raider hastası biri için tabikide güzel olur | |
|
Amanda Moderatör
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 232 Yaş : 29 Şehir : İstanbul Hobiler : TR Oynamak Kayıt tarihi : 03/04/08
| Konu: Geri: Lara Croft The Guardian Of Light oyunundan sıkılırmısınız? Paz Tem. 11, 2010 12:24 am | |
| | |
|
natlasavar Yeni Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 35 Şehir : istanbul Hobiler : Natla'yı savmak Kayıt tarihi : 29/07/10
| Konu: Geri: Lara Croft The Guardian Of Light oyunundan sıkılırmısınız? Cuma Kas. 05, 2010 11:58 am | |
| tek başıma bu oyunu oynarsam evet ama bana eşlik eden biri olursa uzun bir süre defalarca oynayabilirim | |
|
Admin Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Şehir : İstanbul Hobiler : Tomb Raider Oynamak ,Tomb Raider Hakkında bilgi edinip Paylaşmak Kayıt tarihi : 12/08/07
| Konu: Geri: Lara Croft The Guardian Of Light oyunundan sıkılırmısınız? Cuma Kas. 05, 2010 1:39 pm | |
| Evet oyunun zevki ozaman çıkar zaten | |
|