| Tomb Raider Anniversary'nin %100 Save Dosyası | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
TR_Legend Moderatör
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 32 Şehir : İstanbul Hobiler : TR Hakkında bilgi toplamak Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Tomb Raider Anniversary'nin %100 Save Dosyası Çarş. Nis. 30, 2008 5:16 pm | |
| Tomb Raider Anniversary'nin %100 Save Dosyası [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]save dosyası nasıl çalıştırılır: ilk olarak oyuna birkere girip çıkmamız yeter.sonra save dosyasını kopyalayıp belgelerime yapıştırın karşınıza çıkan soruya "tümüne evet"deyin sonra oyunumuz oynamaya hazır iyi oyunlar:) | |
|
| |
Amanda Moderatör
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 232 Yaş : 29 Şehir : İstanbul Hobiler : TR Oynamak Kayıt tarihi : 03/04/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Anniversary'nin %100 Save Dosyası Çarş. Haz. 11, 2008 1:01 pm | |
| saolasın işime yaradı da bendeki anniversary'nin günü bitti | |
|
| |
Admin Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Şehir : İstanbul Hobiler : Tomb Raider Oynamak ,Tomb Raider Hakkında bilgi edinip Paylaşmak Kayıt tarihi : 12/08/07
| Konu: Geri: Tomb Raider Anniversary'nin %100 Save Dosyası C.tesi Nis. 25, 2009 12:43 am | |
| | |
|
| |
TR_Legend Moderatör
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 32 Şehir : İstanbul Hobiler : TR Hakkında bilgi toplamak Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Anniversary'nin %100 Save Dosyası Cuma Mayıs 01, 2009 3:13 pm | |
| | |
|
| |
by_underworld Maceracı Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 34 Hobiler : Lara Croft'un çizimlerini yapmak Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Tomb Raider Anniversary'nin %100 Save Dosyası Paz Mayıs 17, 2009 5:13 pm | |
| | |
|
| |
emircan Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 26 Şehir : karabük Hobiler : Bilgisayar oynamak,resim yapmak,Lara CROFT taklidi yapmak. Kayıt tarihi : 29/09/10
| Konu: Geri: Tomb Raider Anniversary'nin %100 Save Dosyası Salı Kas. 16, 2010 9:59 pm | |
| - Amanda demiş ki:
- saolasın işime yaradı da bendeki anniversary'nin günü bitti
Vermiş olduğum linkte bunun çozümü var arkadaşım. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Admin Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 625 Yaş : 32 Şehir : İstanbul Hobiler : Tomb Raider Oynamak ,Tomb Raider Hakkında bilgi edinip Paylaşmak Kayıt tarihi : 12/08/07
| Konu: Geri: Tomb Raider Anniversary'nin %100 Save Dosyası Çarş. Kas. 17, 2010 12:00 am | |
| | |
|
| |
emircan Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 26 Şehir : karabük Hobiler : Bilgisayar oynamak,resim yapmak,Lara CROFT taklidi yapmak. Kayıt tarihi : 29/09/10
| Konu: Geri: Tomb Raider Anniversary'nin %100 Save Dosyası Çarş. Kas. 17, 2010 3:20 pm | |
| Önemli değil. | |
|
| |
angelof_lara Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 26 Şehir : İstanbul Hobiler : TR oynamak-MERLİN izlemek Kayıt tarihi : 02/08/08
| |
| |
broken_bogus Yeni Tomb Raider'cı
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 37 Şehir : kütahya Hobiler : sevmek Kayıt tarihi : 05/02/11
| Konu: Geri: Tomb Raider Anniversary'nin %100 Save Dosyası C.tesi Şub. 05, 2011 11:46 pm | |
| ya arkadaşlar hileleri ilen varmı ya anniversary in bide nasıl uygulayacam aci çözüm lütfen bide save dosyalarını uyuladım işe yaramadı yada ben beceremedim yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| |
emircan Arkeolog
| Konu: Geri: Tomb Raider Anniversary'nin %100 Save Dosyası Paz Şub. 06, 2011 2:36 pm | |
| - angelof_lara demiş ki:
- emircan demiş ki:
- Önemli değil.
İşte bir alçak gönüllülük örneği... Sağol link için eline sağlık. Öncelikle teşekkür ederim. Link için teşekkürünüze de ayrıca teşekkür ederim. Türkiyenin resmi Tomb Raider sitesi hazırlamış bu uygulamayı,orada da bir üye hesabım var,takip ediyorum,sizde isterseniz bir bakın. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Site girişi yenilendiriliyor o yüzden forum adresini verdim. | |
|
| |
Admin Site Yöneticisi
| Konu: Geri: Tomb Raider Anniversary'nin %100 Save Dosyası Paz Şub. 06, 2011 11:47 pm | |
| - broken_bogus demiş ki:
- ya arkadaşlar hileleri ilen varmı ya anniversary in bide nasıl uygulayacam aci çözüm lütfen bide save dosyalarını uyuladım işe yaramadı yada ben beceremedim yardımcı olursanız sevinirim
Hile için burdaki başlığımızdan bakabilirsin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] save dosyasınıda nasıl ayarlıyacağını yukarda belirtmişler ama hileyi aktif etmek içinde oyunu %100 bitirmiş olman lazım. | |
|
| |
| Tomb Raider Anniversary'nin %100 Save Dosyası | |
|