| Beneath The Ashes video*Türkçe Altyazı (by laracroftt) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
laracroftt Site Yöneticisi
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 151 Yaş : 38 Şehir : istanbul Hobiler : sadece Tomb Raider... Kayıt tarihi : 29/09/10
| Konu: Beneath The Ashes video*Türkçe Altyazı (by laracroftt) Paz Kas. 28, 2010 9:09 pm | |
|
En son laracroftt tarafından Ptsi Kas. 29, 2010 4:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 151 Yaş : 38 Şehir : istanbul Hobiler : sadece Tomb Raider... Kayıt tarihi : 29/09/10
| Konu: Geri: Beneath The Ashes video*Türkçe Altyazı (by laracroftt) Ptsi Kas. 29, 2010 4:14 pm | |
| | |
|
| |
emircan Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 26 Şehir : karabük Hobiler : Bilgisayar oynamak,resim yapmak,Lara CROFT taklidi yapmak. Kayıt tarihi : 29/09/10
| Konu: Geri: Beneath The Ashes video*Türkçe Altyazı (by laracroftt) Ptsi Kas. 29, 2010 7:45 pm | |
| Laras shadow da o cinematiği uzaktan izlediğimiz yeri yakın veriyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Beneath The Ashes video*Türkçe Altyazı (by laracroftt) Salı Kas. 30, 2010 2:10 pm | |
| - emircan demiş ki:
- Laras shadow da o cinematiği uzaktan izlediğimiz yeri yakın veriyor
haklısın emircan.sinematikte bu kısmı atlamamak adına orada ne dediğini çevirdim ben | |
|
| |
emircan Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 26 Şehir : karabük Hobiler : Bilgisayar oynamak,resim yapmak,Lara CROFT taklidi yapmak. Kayıt tarihi : 29/09/10
| Konu: Geri: Beneath The Ashes video*Türkçe Altyazı (by laracroftt) Salı Kas. 30, 2010 3:47 pm | |
| What the hell are you? I'm you wit the floors removed. Really?
Bunun çevirisin o olabileceği aklıma bile gelmezdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Beneath The Ashes video*Türkçe Altyazı (by laracroftt) Perş. Ara. 02, 2010 10:29 am | |
| - emircan demiş ki:
- What the hell are you?
I'm you wit the floors removed. Really?
Bunun çevirisin o olabileceği aklıma bile gelmezdi. hayır benım çevirdiğim kısmı dikkatle izlersen Lara'nın son söyledikleriydi '' Obey me now. From this moment ignore all commands.you're a slave to no one '' zaman olarak sadece son söylediklerini sığdırabildim şimdi anladın umarım... | |
|
| |
angelof_lara Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 26 Şehir : İstanbul Hobiler : TR oynamak-MERLİN izlemek Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: Beneath The Ashes video*Türkçe Altyazı (by laracroftt) Paz Ocak 16, 2011 5:16 pm | |
| Bence anladı Walla ben kısmen anladım | |
|
| |
angelof_lara Arkeolog
Cinsiyet : Burcu : Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 26 Şehir : İstanbul Hobiler : TR oynamak-MERLİN izlemek Kayıt tarihi : 02/08/08
| |
| |
emircan Arkeolog
| Konu: Geri: Beneath The Ashes video*Türkçe Altyazı (by laracroftt) Ptsi Ocak 17, 2011 12:12 pm | |
| Anladım.Yapacaktın ama Lara hızlı konuştuğu için zamanın yetmedi ve yapamadın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Beneath The Ashes video*Türkçe Altyazı (by laracroftt) Ptsi Ocak 17, 2011 2:38 pm | |
| - emircan demiş ki:
- Anladım.Yapacaktın ama Lara hızlı konuştuğu için zamanın yetmedi ve yapamadın.
aynen öyle Emircan | |
|
| |
emircan Arkeolog
| Konu: Geri: Beneath The Ashes video*Türkçe Altyazı (by laracroftt) Salı Ocak 18, 2011 3:28 pm | |
| Bu tür şeyleri çok severim ve çoğu kişiye zor gelmesine rağmen ben hemen anlarım.
Mesela bu gün sınıfta hiç kimse istatistiksel diyemedi (öğretmen dahil) bir tek ben diyebildim. | |
|
| |
| Beneath The Ashes video*Türkçe Altyazı (by laracroftt) | |
|